Gołąbki w sosie pomidorowym

Wyrób garmażeryjny.

Pyszny farsz zawinięty w specjalnie wyselekcjonowane liście kapusty, oblany delikatnym, pomidorowym sosem. Gołąbki ręcznie zawijane. Przygotowane w piecu parowym. Idealne na szybki obiad. Wystarczy odgrzać kilka minut w kuchence mikrofalowej bądź na patelni.

Składniki: Gołąbki 80%: kapusta biała parowana 46%, mięso wieprzowe 36%, ryż, woda, sól, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła.
Sos pomidorowy 20%: woda, koncentrat pomidorowy 19%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, seler, cukier, przyprawy, bulion warzywny (maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, koncentraty warzywne, zioła), sól, ekstrakt drożdżowy.